Del 9 al 20 de Juliol de 2018

Escola del Bosc, Barcelona

Aquest estiu vine a gaudir del primer casal d'estiu de filosofia i creativitat! Inspira't creant amb la teva ment i construint noves formes de veure el món. Farem tot tipus d'activitats fantàstiques on podràs desenvolupar tot el teu potencial de pensament i creativitat que portes a dins. No t'ho perdis i deixa't sorprendre! Brila va néixer al Canadà fa 10 anys i aquesta és la primera experiència internacional! Es farà a Barcelona gràcies a la participació i col·laboració directa de membres de Brila amb el GrupIREF. Els seus creadors continuem vetllant per estudiar i publicar els resultats d'aquest programa!

Este verano ven a disfrutar del primer casal de verano de filosofía y creatividad! Inspírate creando con tu mente y construyendo nuevas formas de ver el mundo. Haremos todo tipo de actividades fantásticas donde podrás desarrollar tu potencial de pensamiento y la creatividad que llevas dentro. ¡No te lo pierdas y déjate sorprender! Brila nació en Canadá hace 10 años y ésta es la primera experiencia internacional! Se hará en Barcelona gracias a la participación y colaboración directa de miembros de Brila con el GrupIREF. Sus creadores seguimos velando para estudiar y publicar los resultados de este programa!

Filocasals de Brila!

TARIFA  |  CUOTA

175 €  per torn | por turno

DATES  |  FECHAS

1r TORN: Del 9 al 13 de juliol

2n TORN: Del 16 al 20 de juliol

PAGAMENT  |  PAGO

Sisplau, completeu el formulari de sota. Després sereu redirigits a la plataforma de pagament segur PayPal on podreu pagar a través de la vostra targeta habitual. Si es necessari, podeu fer el pagament amb una transferència bancària sol·licitant les dades necessàries contactant-nos.

Por favor, completen el formulario de abajo. Seréis redirigidos a la plataforma de pago seguro PayPal donde podréis pagar a través de vuestra tarjeta habitual. Si es necesario, podréis hacer el pago vía transferencia bancaria solicitando los datos necesarios contactándonos.

Brila és una institució educativa canadenca dedicada a inspirar els joves a través del diàleg filosòfic i els projectes creatius. Els nostres camps de creativitat, clubs i tallers animen els nens i adolescents a preguntar-se en veu alta les grans preguntes de la vida i publicar les seves idees i treballs creatius en les seves pròpies revistes digitals. Si teniu cervells originals, extravagants i curosos, els projectes de Brila són per a vosaltres!

Brila es una institución educativa canadiense dedicada a inspirar a los jóvenes a través del diálogo filosófico y los proyectos creativos. Nuestros campos de creatividad, clubes y talleres animan a los niños y adolescentes a preguntarse en voz alta las grandes preguntas de la vida y publicar sus ideas y trabajos creativos en sus propias revistas digitales. Si tenéis cerebros originales, extravagantes y cuidadosos, los proyectos de Brila son para vosotros!

 

Escola del Bosc

Avinguda Miramar, 7-9

08038 Barcelona

http://brila.org/home.html#media

globo@brila.org  |  (+34) 648017882